Kamperen met uw hond!

 

Kamperen met uw hond op Camping ‘t Witte Zand

Uw hond mee naar de camping? Dat is goed mogelijk op Camping ‘t Witte Zand. U loopt namelijk direct vanaf de camping de bossen in, voor uren wandelplezier met uw hond. In de omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden en is zelfs zwemwater voor honden te vinden. Uitgewandeld? Geniet dan van de rust en de gezelligheid op de camping en de vele mogelijkheden in de omgeving!

Lees meer over de camping

Direct vanaf de camping met uw hond het bos in

De camping grenst direct aan natuurgebieden Mepperdennen en De Palms. In bosgebied de Mepperdennen kunnen honden vrijuit loslopen. In De Palms is het prachtig wandelen door het meer dan 100 jaar oude jeneverbesstruweel. Uw hond mag aangelijnd mee in het gedeelte van het bosgebied waar de schapen niet lopen.

Bos en water: veel hondenplezier!

Ook in Boswachterij Gees (5 km) zijn honden welkom. Het gebied bestaat uit bos, heidevelden en vennetjes. De heide wordt begraasd, dus hier moeten honden het hele jaar door aan de lijn. Er zijn in de boswachterij twee losloopgebieden. Het grootste losloopgebied bevindt zich ten zuiden van de Mepperstraat en ten oosten van ‘t Hooge Loo. Het vennetje met de naam “Visvijver” ligt bovenin het grote losloopgebied (vlakbij de Mepperstraat). Honden kunnen hier op meerdere plaatsen het water in om te genieten van een frisse duik.

Sleenerzand

In het nabijgelegen (10 km) natuurgebied Sleenerzand  zijn honden welkom, mits aangelijnd. Het zuidelijke en noord-oostelijke deel van het Sleenerzand zijn honden losloopgebieden. Er zijn door Staatsbosbeheer verschillende mooie wandelingen uitgezet, die u ook met uw hond kunt maken.

Uw hondenvakantie boeken

U bent van harte welkom met 1 of 2 honden per kampeerplaats. Vechthonden kunnen wij helaas niet toestaan. Wij vragen u uw hond aangelijnd te houden op de camping. U betaalt in 2019 een toeslag van € 2,00 per nacht per hond voor een verblijf op onze camping.

 

Boek nu uw kampeervakantie met hond