Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt de groepsaccommodatie tot 1 juli te sluiten. De camping is open. Wel verzoeken we u met een aantal maatregelen rekening te houden. Daarover leest u hieronder meer.

De groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie is tot 1 juli gesloten. We hebben persoonlijk contact met iedereen die een boeking heeft voor de periode van 1 april tot 1 juli. U als gast krijgt de mogelijkheid om over te boeken naar een andere datum tot 31 maart 2021 zonder boekingskosten.

Op de camping

Het kamperen binnen Nederland is nog altijd toegestaan, mits we extra maatregelen nemen. De adviezen van de RIVM volgend is de camping open, maar met extra maatregelen. Hieronder leest u meer over de extra maatregelen.

Gasten met een chalet voorzien van eigen sanitair kunnen op dit moment wel gebruik maken van hun chalet, dit mag alleen als u gezond bent is en niet in een risico groep zit. Ook voor hen gelden de maatregelen van de RIVM.

Het sanitair gebouw is open onder strikte voorwaarden van het RIVM en veiligheid regio noord.

U krijgt als 1 huishouden een sleutel van het sanitaire gebouw voor wassen en douchen en u mag gebruikmaken van zowel de heren als dames was/douche, na afloop alles netjes opruimen zodat ook de volgende gasten zich veilig kan wassen en douchen. en na gebruik de deur weer op slot doen.

Ook als u gebruik maakt van het toilet gebruikt u de sleutel en na gebruik de deur weer op slot, voor en na gebruik staan er papierendoeken en desinfectie middel, de papierdoeken niet in het toilet gooien maar in de papierbak.

Warm water halen voor de afwas e.d , meenemen naar de kampeerplaats, dit voorkomt opstoppingen bij het sanitair gebouw.

Kinderen tot 13 jaar gaan onder begeleiding naar het sanitair.

Voor de sanitair sleutel vragen wij € 10.= borg en voor de douche sleutel € 20.= dit graag contant betalen bij het ophalen van de sleutels. Als u de sleutels weer in levert krijgt u het bedrag contant terug.

Overige maatregelen:

  • Wij checken continu onze gezondheid; alleen zolang we gezond zijn, zijn we aan het werk.
  • Wij houden minimaal 1,5 m afstand en maken geen lichamelijk contact.
  • We houden nog meer rekening met de hygiëne bij de watertappunten. Handcontactpunten worden vaker gereinigd.
  • Het is tot nader orde niet toegestaan visite te ontvangen op de camping.
  • De receptie is beperkt open. van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 16.00 uur tot 17.00 uur Wij vragen u de receptie met max. 1 persoon tegelijk te betreden.
  • Neem zoveel mogelijk eigen  desinfecterende doekjes ect mee zodat u niet met anderen hoeft te delen.
  • Houd als gast ook uw eigen gezondheid in de gaten! Voor uzelf en de mede-kampeerders.

Tot slot willen we u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Laat alles schoon en droog achter en neem zo veel mogelijk uw eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes etc. mee. Het is van groot belang dat we met elkaar de regels van de overheid op onze camping opvolgen. Gebeurt dit niet dan zullen we de camping op last van de gemeente moeten sluiten, of u als gast verwijderen.

We hopen op uw begrip voor deze maatregelen in deze roerige tijden. Uiteraard kunt u bellen of e-mailen met vragen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom. We hopen u binnenkort te mogen begroeten op de camping!