Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt de groepsaccommodatie tot 3 mei te sluiten. De camping is open vanaf 6 april. Wel verzoeken we u met een aantal maatregelen rekening te houden. Daarover leest u hieronder meer.

De groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie is tot 3 mei gesloten. Deze periode word mogelijk verlengd, maar vooralsnog is dat nog niet aan de orde. We hebben persoonlijk contact met iedereen die een boeking heeft voor de periode van 1 april tot 3 mei. Deze gasten krijgen de mogelijkheid om over te boeken naar een andere datum in 2020 zonder overboekingskosten.

Op de camping

Het kamperen binnen Nederland is nog altijd toegestaan, mits we extra maatregelen nemen. De adviezen van de RIVM volgend hebben we besloten om, iets later dan gepland, toch open te gaan op maandag 6 april. Hieronder leest u meer over de extra maatregelen./

Helaas moeten wij u melden dat de drie veiligheidsregio’s Noord-Nederland een nieuwe noodverordening hebben uitgesproken. Het toiletgebouw op de camping moet daardoor gesloten blijven tot 28 april. De watertappunten (ook warmwater), de uitstortbak voor afvalwater en het chemisch toilet kunt u wel gebruiken. Dit houdt in dat wij tot 28 april alleen kampeerders en seizoengasten kunnen ontvangen, die geheel zelfvoorzienend zijn in hun sanitair benodigdheden.

Gasten met een chalet voorzien van eigen sanitair kunnen op dit moment wel gebruik maken van hun chalet. Ook voor hen gelden de maatregelen van de RIVM.

Overige maatregelen:

  • Wij checken continu onze gezondheid; alleen zolang we gezond zijn, zijn we aan het werk.
  • Wij houden minimaal 1,5 m afstand en maken geen lichamelijk contact.
  • We houden nog meer rekening met de hygiëne bij de watertappunten. Handcontactpunten worden vaker gereinigd.
  • Het is tot nader orde niet toegestaan visite te ontvangen op de camping.
  • De receptie is beperkt open. van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 16.00 uur tot 17.00 uur Wij vragen u de receptie met max. 1 persoon tegelijk te betreden.
  • Neem zoveel mogelijk eigen  desinfecterende doekjes ect mee zodat u niet met anderen hoeft te delen.
  • Houd als gast ook uw eigen gezondheid in de gaten! Voor uzelf en de mede-kampeerders.

Tot slot willen we u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Laat alles schoon en droog achter en neem zo veel mogelijk uw eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes etc. mee. Het is van groot belang dat we met elkaar de regels van de overheid op onze camping opvolgen. Gebeurt dit niet dan zullen we de camping op last van de gemeente moeten sluiten, of u als gast verwijderen.

We hopen op uw begrip voor deze maatregelen in deze roerige tijden. Uiteraard kunt u bellen of e-mailen met vragen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom. We hopen u binnenkort te mogen begroeten op de camping!