Kamperen op z’n Drents op ‘t Witte Zand

Rustige camping aan de rand van sfeervol Meppen en veel natuur!

Informatie betreffende het Coronavirus en uw verblijf bij ‘t Witte Zand. Lees meer

 

Kleinschalige, gezellige camping direct aan het bos

Onze mooi aangelegde en goed onderhouden camping in Drenthe grenst direct aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Direct vanaf de camping trekt u te voet, met uw hond, met de fiets of te paard zo de natuur in. Loopt u de andere kant het terrein af dan loopt u het typisch Drentse dorpje Meppen in; rijk aan sfeer, historie en cultuur. In de directe omgeving zijn ook vele leuke uitstapjes met kinderen te maken! Lees meer over de unieke omgeving van onze camping.

Wij hebben in het bos naast de camping een mooi kabouterpad aangelegd, een groot succes bij onze kleine gasten.
Direct naast de camping ligt een groot losloopgebied voor honden!

Camping in Drenthe met veel privacy

De camping is kleinschalig en overzichtelijk. U verblijft op ruime plaatsen met veel privacy. U kunt bij ons kiezen uit een eigen kampeerplaats afgescheiden door bosschages, of met uw kinderen rondom het speelveld. Hier hebben uw (klein)kinderen alle ruimte om veilig te spelen: met de gratis skelters, in de speeltuin of een hut bouwen in het bos!  Bekijk de faciliteiten van onze camping

Kamperen met uw hond

Onze camping is een heerlijke plek om met uw hond op vakantie te gaan. Vanaf de camping loopt u direct een heel groot losloopgebied voor uren wandelplezier. Op de camping hebben we een eigen hondenzwemvijver waar uw hond kan ravotten en zwemmen. Lees meer over een verblijf met uw hond(en).

Ponyplezier

Wat is er nu mooier voor kinderen dan de hele dag met de pony’s bezig te zijn? Uw kinderen mogen ze verzorgen borstelen, vlechtjes maken en met de pony’s mee wandelen. Ook een buiten ritje over het kabouterpad is natuurlijk erg leuk door het bos (onder begeleiding van ouders) is gratis.  Tegen een vergoeding behoort ook rijles tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Boek nu

Met een groep naar Drenthe?

Voor families, groepen en kampeerverenigingen die willen kamperen op een camping in Drenthe hebben wij passende oplossingen, informeer naar de mogelijkheden! Neem hiervoor direct contact met ons op.

 

Niet te grote camping, rustig, erg hondvriendelijk, prachtig dorp, mooie omgeving, kortom dit was de tweede keer dat we er waren, we hebben hier wederom genoten en komen zeker nog eens terug. Ook dankzij Jans en zijn vrouw die indien nodig altijd klaar staan.

P. Wildenberg, 19-8-2019 via Zoover

Gezellige, sfeervolle, nette camping voor jong en oud en honden. Eigenaars zijn vriendelijke, behulpzame mensen.

H Lagerwerf, 3-6-2019 via Zoover

Twee weken geweest. Super mooie omgeving, rustige camping en alles netjes verzorgd. Wij komen zeker weer. Mooie ruime plekken, veel fietsmogelijkheden, heerlijk wandelen… Heerlijk tot rust gekomen.

Hendrik-jan Hiemstra, 24-8-2019 via Zoover

We zijn weer terug voor een voorseizoen op camping ‘t Witte Zand in het kleine plaatsje Meppen in Drenthe. Prachtige ruime goed onderhouden plaatsen prima sanitair. Vriendelijke behulpzame eigenaars echtpaar altijd welkom. Heerlijke omgeving voor fietsen wandelen en leuke uitstapjes ook naar de noord Duitse grensplaatsen. Kortom genieten. Wij komen in ieder geval weer terug.

Pieter en Riemy, 24-5-2019 via Zoover