Kamperen op z’n Drents op ‘t Witte Zand

Rustige camping aan de rand van sfeervol Meppen en veel natuur!

Kleinschalige, gezellige camping direct aan het bos

Onze mooi aangelegde en goed onderhouden camping in Drenthe grenst direct aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Direct vanaf de camping trekt u te voet, met uw hond, met de fiets of te paard zo de natuur in. Loopt u de andere kant het terrein af dan loopt u het typisch Drentse dorpje Meppen in; rijk aan sfeer, historie en cultuur. In de directe omgeving zijn ook vele leuke uitstapjes met kinderen te maken! Lees meer over de unieke omgeving van onze camping.

Wij hebben in het bos naast de camping een mooi kabouterpad aangelegd, een groot succes bij onze kleine gasten.
Direct naast de camping ligt een groot losloopgebied voor honden!

Camping in Drenthe met veel privacy

De camping is kleinschalig en overzichtelijk. U verblijft op ruime plaatsen met veel privacy. U kunt bij ons kiezen uit een eigen kampeerplaats afgescheiden door bosschages, of met uw kinderen rondom het speelveld. Hier hebben uw (klein)kinderen alle ruimte om veilig te spelen: met de gratis skelters, in de speeltuin of een hut bouwen in het bos!  Bekijk de faciliteiten van onze camping

Kamperen met uw hond

Onze camping is een heerlijke plek om met uw hond op vakantie te gaan. Vanaf de camping loopt u direct een heel groot losloopgebied voor uren wandelplezier. Op de camping hebben we een eigen hondenzwemvijver waar uw hond kan ravotten en zwemmen. Lees meer over een verblijf met uw hond(en).

Reviews

Camping ’t witte zand is een heerlijke camping voor mensen die van bos, wandelen en fietsen houden. Het is een hondvriendelijke camping. Met een leuke speelweide en zelfs een vijver waar deze viervoeters in kunnen zwemmen. De eigenaar en zijn vrouw zijn vriendelijke mensen die hart hebben voor hun camping. Er worden gezellige avonden georganiseerd waar iedereen van harte welkom is om met elkaar rond het kampvuur te zitten. Voor een hapje kun je in het dorp Meppen terecht. Of naar het bijgelegen Aalden of Zweeloo. Tevens kun je daar de boodschappen doen. Wij hopen dat er volgend jaar weer een plekje voor ons zal zijn op deze camping.

Dhr. en Mevr. Haringsma, 9-9-2020 via Zoover

Niet te grote camping, rustig, erg hondvriendelijk, prachtig dorp, mooie omgeving, kortom dit was de tweede keer dat we er waren, we hebben hier wederom genoten en komen zeker nog eens terug. Ook dankzij Jans en zijn vrouw die indien nodig altijd klaar staan.

P. Wildenberg, 19-8-2019 via Zoover

Gezellige, sfeervolle, nette camping voor jong en oud en honden. Eigenaars zijn vriendelijke, behulpzame mensen.

H Lagerwerf, 3-6-2019 via Zoover

Een heerlijke, rustige camping met ruime plekken en zeer hondvriendelijk! Jans en Hetty zijn lieve, warme mensen die ons iedere keer weer hartelijk ontvangen!! Humor en Drentse gezelligheid! We komen hier nu een aantal jaren en hebben een seizoensplek, een prachtige zonnige plek met heel veel ruimte om te genieten! Je loopt zo het bos in, de omgeving is prachtig en zelfs na een aantal jaren ontdekken we steeds weer iets nieuws. Er is een zwemvijver voor de hond waarin heerlijk afgekoeld kan worden, met daaromheen prachtige veldbloemen die vol zitten met vlinders. Het sanitair is schoon en netjes, de camping ziet er keurig uit! Wij kijken ieder jaar met veel plezier uit naar april en we weer naar deze prachtige camping mogen afreizen.

Martine Kooij, 14-07-2020 via Zoover

Twee weken geweest. Super mooie omgeving, rustige camping en alles netjes verzorgd. Wij komen zeker weer. Mooie ruime plekken, veel fietsmogelijkheden, heerlijk wandelen… Heerlijk tot rust gekomen.

Hendrik-jan Hiemstra, 24-8-2019 via Zoover

We zijn weer terug voor een voorseizoen op camping ’t Witte Zand in het kleine plaatsje Meppen in Drenthe. Prachtige ruime goed onderhouden plaatsen prima sanitair. Vriendelijke behulpzame eigenaars echtpaar altijd welkom. Heerlijke omgeving voor fietsen wandelen en leuke uitstapjes ook naar de noord Duitse grensplaatsen. Kortom genieten. Wij komen in ieder geval weer terug.

Pieter en Riemy, 24-5-2019 via Zoover

Met een groep naar Drenthe?

Voor families, groepen en kampeerverenigingen die willen kamperen op een camping in Drenthe hebben wij passende oplossingen, informeer naar de mogelijkheden! Neem hiervoor direct contact met ons op.