Kamperen op z’n Drents op ‘t Witte Zand

Rustige camping aan de rand van sfeervol Meppen en veel natuur!

Kleinschalige camping op de grens van Drents dorp en natuur

Onze mooi aangelegde en goed onderhouden camping in Drenthe grenst direct aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Direct vanaf de camping trekt u te voet, met de fiets of te paard zo de natuur in. Loopt u de andere kant het terrein af dan loopt u het typisch Drentse dorpje Meppen in; rijk aan sfeer, historie en cultuur. In de directe omgeving zijn ook vele leuke uitstapjes met kinderen te maken! Lees meer over de unieke omgeving van onze camping.

NIEUW IN 2018: Wij hebben in het bos naast de camping een kabouterpad aangelegd!

Camping in Drenthe met veel privacy

De camping is kleinschalig en overzichtelijk. U verblijft op ruime plaatsen met veel privacy. U kunt bij ons kiezen uit een eigen kampeerplaats afgescheiden door bosschages, of met uw kinderen rondom het speelveld. Hier hebben uw (klein)kinderen alle ruimte om veilig te spelen: met de gratis skelters, in de speeltuin of een hut bouwen in het bos!  Bekijk de faciliteiten van onze camping

Met een groep naar Drenthe?

Voor families, groepen en kampeerverenigingen die willen kamperen op een camping in Drenthe hebben wij passende oplossingen, informeer naar de mogelijkheden! Neem hiervoor direct contact met ons op.

Ponyplezier

Wat is er nu mooier voor kinderen dan de hele dag met de pony’s bezig te zijn? Uw kinderen mogen ze verzorgen borstelen, vlechtjes maken en met de pony’s mee wandelen. Ook een rondje rijden is natuurlijk erg leuk. Een ponywandeling door het bos (onder begeleiding van ouders) is gratis.  Tegen een vergoeding behoort ook rijles tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Boek nu