Hondvriendelijke groepsaccommodatie in Drenthe

Ook uw hond is welkom bij Groepsaccommodatie ’t Witte Zand

Een weekend weg met familie tot 30 personen? En neemt u ook graag de hond(en) mee? Boek dan uw verblijf in onze hondvriendelijke Groepsaccommodatie ’t Witte Zand. U loopt direct vanuit de groepsaccommodatie de bossen in, voor uren wandelplezier met uw hond. In de directe omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden. Op ons eigen terrein hebben we bovendien een hondenzwemvijver en hondenspeelveld.
Geniet samen met uw familie én de hond(en van de gezelligheid in onze betaalbare groepsaccommodatie en de vele mogelijkheden in de omgeving!

Lees meer over de groepsaccommodatie en bekijk ook onze faciliteiten speciaal voor honden.

Direct vanuit de groepsaccommodatie het bos in

De groepsaccommodatie grenst direct aan natuurgebieden Mepperdennen en De Palms. Hier is het heerlijk wandelen met de hele familie of maak met de sportievelingen in het gezelschap een MTB-tocht. In bosgebied de Mepperdennen, meer dan 40 hectare groot, mag uw hond loslopen.

In De Palms is het prachtig wandelen door het meer dan 100 jaar oude jeneverbesstruweel. Uw hond mag hier aangelijnd mee in het gedeelte van het bosgebied waar de schapen niet lopen, dit wordt duidelijk aangegeven.

Bos en water: veel hondenplezier!

Ook in Boswachterij Gees (5 km) zijn honden welkom. Het gebied bestaat uit bos, heidevelden en vennetjes. De heide wordt begraasd, dus hier moeten honden het hele jaar door aan de lijn. Er zijn in de boswachterij twee losloopgebieden. Het grootste losloopgebied bevindt zich ten zuiden van de Mepperstraat en ten oosten van ’t Hooge Loo. Het vennetje met de naam “Visvijver” ligt bovenin het grote losloopgebied (vlakbij de Mepperstraat). Honden kunnen hier op meerdere plaatsen het water in om te genieten van een frisse duik.

Tip: Bij de groepsaccommodatie hebben wij een gratis hondenwasplaats, hier kunt u uw hond(en) na het ravotten in het bos of het meertje desgewenst weer schoonwassen.

Honden welkom

Ook uw hond is van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Om het voor iedereen leuk en veilig te houden gelden er enkele regels:

  • U bent van harte welkom met 1 of 2 honden (meer honden alleen in overleg / op aanvraag). Vechthonden kunnen wij helaas niet toestaan.
  • Wij vragen u uw hond aangelijnd te houden, behalve op het speelveld en bij de hondenzwemvijver.
  • Uw hond dient goed te luisteren en goed gesocialiseerd te zijn.
  • U betaalt in 2022 een toeslag van € 10,00 per hond per dag voor een verblijf in onze groepsaccommodatie.
  • Wij verstrekken gratis hondenpoep zakjes, zodat u de uitwerpselen van uw hond op kunt ruimen, zowel rond de groepsaccommodatie als in het dorp (dan blijft het netjes).
  • Bekijk alle regels voor een verblijf met een hond in onze groepsaccommodatie.