Familieweekend in Drenthe

Gezellig met de hele familie naar Drenthe voor het familieweekend!

In onze groepsaccommodatie / familiehuis heeft u alle ruimte – zowel binnen als buiten-  en is er van alles te doen, ook voor de kinderen. U kiest zelf of u alleen gebruik maakt van de groepsaccommodatie of dat wij uw familieweekend compleet of deels verzorgen met catering en /of leuke activiteiten. Zo heeft u gegarandeerd een geslaagd en betaalbaar familieweekend!

Meer weten of een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle ruimte voor de hele familie

In onze groepsaccommodatie / familiehuis vindt u een zitkamer met bar met genoeg ruimte voor de hele familie. Bij mooi weer is het heerlijk op het terras van de groepsaccommodatie. Hier kunt u bijpraten bij het kampvuur of een barbecue organiseren.  En ’s avonds zoekt iedereen zijn eigen stapelbed op, verdeelt over 5 slaapkamers. Lees meer over de groepsaccommodatie

Heeft u een sportieve familie? Maak dan gebruik van het sportveld voor een potje familievoetbal of reserveer een van de leuke groepsactiviteiten.

De kinderen vermaken zich op en top in de speeltuin van de camping en met de gratis skelters. Extra fijn: de kinderen spelen heel veilig, want er zijn geen drukke wegen in de buurt!

Ook honden zijn van harte welkom in onze groepsaccommodatie.

 

Op stap met de hele familie

In de omgeving van onze groepsaccommodatie zijn allerlei leuke uitstapjes te maken. Wat denkt u van een dagje WILDLANDS of Plopsa Indoor Coevorden?

Lees meer over de mogelijkheden in de omgeving.

Catering of zelfverzorging?

U mag gebruik maken van de compleet ingerichte keuken met een vaatwasser, grote koeling, koffiemachine, waterkoker e.d. De keuken is volledig ingericht voor 30 personen.

Heeft u uw familieweekend liever volledig verzorgd? Dan nemen wij de catering graag voor u uit handen! Wat denkt u van een gezellige barbecue of een uitgebreid buffet?

Neem contact met ons op