Betaalbare groepsaccommodatie in Meppen, Drenthe

Voor familiegroepen die houden van rust, ruimte, natuur en gezelligheid is groepsaccommodatie ‘t Witte Zand in Drenthe de juiste plaats. Onze betaalbare groepsaccommodatie ligt aan twee prachtige natuurgebieden die u veel mogelijkheden bieden om met de hele familie leuke activiteiten te doen, zoals wandeltochten, huifkartocht en bosspelen. Maar u hoeft het terrein niet af: ook direct bij de groepsaccommodatie zijn voldoende voorzieningen voor een fijne tijd met de hele familie en voldoende vermaak voor de kinderen én honden!

Basis- en voortgezet onderwijs,  sport- en studieverenigingen kunnen niet reserveren.

 

Familiegroepen van 10 tot 30 personen

In de groepsaccommodatie kunnen families tot 30 personen verblijven. De accommodatie is zeer ruim van opzet, waardoor u onderling goed afstand kunt houden. Een verblijf in de groepsaccommodatie kan goed gecombineerd worden met het verblijf van een deel van de groep op ons kampeerterrein en/of in de hotelhuisjes. Hierdoor kunt u ook met een wat grotere familie bij ons terecht. Onze ervaring is dat sommige groepsleden het prettig vinden om bij de groep te zijn, maar wat meer behoefte hebben aan rust en privacy. Daar zijn onze hotelhuisjes bijzonder geschikt voor.

Wij werken in onze groepsaccommodatie en de bijbehorende faciliteiten NIET met dubbele groepen. U heeft de groepsaccommodatie dan ook altijd exclusief voor uw familie tot uw beschikking.

In de groepsaccommodatie is ook uw hond van harte welkom.

Bekijk de faciliteiten van de groepsaccommodatie

Geen zin in koken, maar wel lekker eten?

Voor de hele familie is koken vaak een heel gedoe. Wij nemen u dit graag uit handen! Wij regelen voor u bijvoorbeeld een stamppotbuffet, warm en koudbuffet, varken aan spit, barbecue en div salades ed. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Leuke dingen doen met de hele familie

Bij de groepsaccommodatie hebben we natuurlijk de tafeltennistafels en een groot speel/sportveld waar u met de hele familie lekker actief bezig kunt zijn. Of maak bijvoorbeeld een mooie wandeltocht of huifkartocht door het mooie Drentse landschap. Op 3 km afstand ligt een leuk openluchtzwembad (Zweeloo).

Vanuit de groepsaccommodatie kunt u ook allerlei leuke uitstapjes maken, zoals:

Bekijk meer mogelijkheden in de omgeving
Bekijk ook de leuke groepsactiviteiten!

 

Boek nu

Het is altijd fijn verblijven bij de Fam. Manting. Heerlijke groepsaccommodatie met veel buitenspeelruimte voor iedereen. Ook het bos is lekker dichtbij met enkele al uitgezette speurtochten. 4 mooie slaapzalen en een zeer complete keuken. Mooie “woonkamer” en een ruime eetzaal. Tevens is er buiten nog een mooie overkapping waar je heerlijk kan zitten. Kortom een mooie complete groepsaccommodatie waar je een heerlijke tijd kan hebben met vrienden of familie.

Agnes, 20-5-2019 via Zoover

Wij hebben de groepsaccommodatie voor het weekend gehuurd. Van begin tot einde een geweldige ervaring. De eigenaars zijn erg gastvrij en behulpzaam. De locatie is met zorg onderhouden en met aandacht ingericht. We hadden erg geluk met het weer, waardoor we veel buiten waren. De buitenruimte die wij tot onze beschikking hadden was enorm, met nog een kapschuur voor de nodige beschutting. Het bos en natuurgebied ligt naast de camping en de kampeerboerderij, met diverse wandelroutes, en mogelijkheden voor spelmogelijkheden. Al met al een fijne locatie voor een familiegroep tot 30 personen.

W. Crielaard, 16-7-2018 via Zoover