Betaalbare groepsaccommodatie in Meppen, Drenthe

Voor mensen die houden van rust, ruimte en gezelligheid is groepsaccommodatie ‘t Witte Zand in Drenthe de juiste plaats. Onze betaalbare groepsaccommodatie ligt aan twee prachtige natuurgebieden die u veel mogelijkheden bieden om met de groepen leuke activiteiten te doen, zoals wandeltochten, dropping, gps-tocht, huifkartocht en bosspelen. Wij werken in onze groepsaccommodatie en de bijbehorende faciliteiten NIET met dubbele groepen. U heeft de groepsaccommodatie dan ook altijd exclusief tot uw beschikking.

Gezellige groepen van 10 tot 50 personen

In de groepsaccommodatie kunnen maximaal 50 personen verblijven, maar ook kleiner groepen zijn van harte welkom. Onze groepsaccommodatie en is uitstekend geschikt voor families, sportvereniging, kennismakingskamp, schoolkamp, trainingsweekend, weekkampen en reüniegroepen. Ook voor een ponykamp of ruiterkamp kunt u bij ons terecht. Wij zijn in het bijzonder geschikt voor mensen die respectvol omgaan met andermans eigendom.

Bekijk de faciliteiten van de groepsaccommodatie

Tip: Op de pagina impressie staan 360º foto’s van de groepsaccommodatie. Zo kunt u vanuit huis al even rondkijken in onze groepsaccommodatie. 

Geen zin in koken, maar wel lekker eten?

Met een grote groep is koken vaak een heel gedoe. Wij nemen u dit graag uit handen! Wij regelen voor u bijvoorbeeld een stamppotbuffet, warm en koudbuffet, varken aan spit, barbecue en div salades ed. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Leuke dingen doen met de hele groep

Bij de groepsaccommodatie hebben we natuurlijk de tafeltennistafels en een groot speel/sportveld waar u met de hele groep lekker actief bezig kunt zijn. Of maak bijvoorbeeld een mooie wandeltocht, GPS-tocht of huifkartocht door het mooie Drentse landschap.

Bekijk ook de leuke groepsactiviteiten!

 

Boek nu