Vier uw familiedag op ’t Witte Zand

Familiedag in Meppen

Wist u dat u ook onze faciliteiten kunt huren voor één dag, bijvoorbeeld voor uw verjaardagsfeest of familiedag? Bij ons heeft u alle ruimte – zowel binnen als buiten-  en is er van alles te doen, ook voor de kinderen. U kiest zelf of u alleen gebruik maakt van de accommodatie of dat wij uw feest verzorgen met catering en /of leuke activiteiten. Zo heeft u gegarandeerd een geslaagde familiedag!

Meer weten of een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Gezellige en/of sportieve familiedag

U maakt tijdens de familiedag gebruik van de zitkamer met bar en bij mooi weer desgewenst ook van het terras van de groepsaccommodatie.  Hier kunt u uw gasten ontvangen, gezellig bijpraten en misschien zelfs wel een dansje wagen.

Heeft u een sportieve familie? Maak dan gebruik van het sportveld voor een potje familievoetbal of reserveer een van de leuke groepsactiviteiten. De kinderen vermaken zich op en top in de speeltuin van de camping!

 

Catering of zelfverzorging?

U mag gebruik maken van de compleet ingerichte keuken met een vaatwasser, grote koeling, koffiemachine, waterkoker e.d. De keuken is volledig ingericht voor 30 personen.

Heeft u uw familiedag liever volledig verzorgd? Dan nemen wij de catering graag voor u uit handen! Wat denkt u van een gezellige barbecue of een uitgebreid buffet?

Neem contact met ons op