Groepsactiviteiten bij ‘t Witte Zand

Er zijn ook vele leuke groepsactiviteiten mogelijk op en rond ons terrein. Daarover leest u hieronder meer. Heeft u interesse in een van deze groepsactiviteiten? Neem dan contact met ons op!

Alle ruimte voor sport en spel

Op en rond ons terrein is alle ruimte voor de leukste groepsactiviteiten. Van bosspelletjes, broodjes bakken tot voetbalwedstrijd met de hele familie. De kinderen vermaken zich opperbest met de tafeltennistafel, de gratis skelters en in de speeltuin.

Bekijk ook de mogelijkheden voor groepsactiviteiten in onze omgeving.

 

Klootschieten

Klootschieten is een oeroude Drentse sport. Het wordt in teamverband gespeeld. Het gaat om het werpen, het schieten, van de kloot. U start bij de kabouterroute. De route leidt u door schitterende natuur en over het platteland van Drenthe. Werp de kloot zo ver mogelijk en het team met de minste worpen zal zegevierend over de eindstreep komen. Wie legt de route in zo min mogelijk worpen af?

Huifkartocht

Met de hele groep in de huifkar en dan genieten van de omgeving. We kunnen onderweg op diverse plaatsen een stop maken om even de benen te strekken of bijvoorbeeld een molen te bezichtigen.