Groepsactiviteiten bij ‘t Witte Zand

Samen met GPS-Noord hebben wij leuke GPS-tochten ontwikkeld in de directe omgeving van ‘t Witte Zand. Gaat u op zoek naar de schat of in het donker het bos in? Gezellig en competitief! Maar er zijn ook vele andere leuke groepsactiviteiten mogelijk op en rond ons terrein, zoals een dropping, vlotten bouwen of allerlei sporten en spellen!

Heeft u interesse in een van deze groepsactiviteiten? Neem dan contact met ons op!

De Jeneverbes GPS-route

Een leuke GPS-route voor gezinnen en basisschool kinderen van 5,4 km. De GPS-ontvangers zijn voorgeprogrammeerd en u krijgt een routeboekje mee. Aan het eind van de tocht moet de groep samen de code te ontcijferen. Met de juiste uitkomst van de som kan de schatkist open worden gemaakt.

De vuurvlieg GPS-route

In het (schemer)donker met de GPS op pad om codes te zoeken in het bos. Door met een zaklantaarn te schijnen vindt u de vuurvliegjes in het bos,  die dan oplichten en de plek van de codes aangeven. Maar pas op! In het bos zitten mensen van de douane die de codes van u willen afnemen. Wie de meeste codes overbrengt heeft gewonnen.

Dropping of vlot bouwen

Met de groep in de huifkar en dan in het donker worden gedropt in het bos… Hoe kom u weer terug? Dat kan met een blinde kaart of met een GPS…. avontuur gegarandeerd!

Of met de groep vlotten bouwen en dan naar het meertje in het bos om het vlot te testen. Hopelijk blijft hij dan drijven!  Gegarandeerd een nat pak en veel plezier.

Alle ruimte voor sport en spel

Op ons terrein is alle ruimte voor de leukste groepsactiviteiten. Van voetbalwedstrijd tot bonte avond of zeskamp met de leukste spelletjes. Bekijk de foto’s hiernaast ter inspiratie!