GENIETEN MET FAMILIE OP Z’N DRENTS

Op ‘t Witte Zand  geniet u van vakantie ‘op z’n Drents’!

Prijzen groepsaccommodatie ‘t Witte Zand 2020

Hieronder vindt u de prijzen van een verblijf in onze groepsaccommodatie in 2020. Tijdens de feestdagen en voor scholen gelden speciale tarieven. Deze vindt u lager op de pagina!

Groepsaccommodatie prijzen groepen 2020 all-in

 WeekendLang weekendMidweekHalve midweekWeek
januari t/m maart€ 1.025€ 1.225€ 1.435€ 805€ 1.620
April t/m oktober€ 1.200€ 1.510€ 1.720€ 960€ 2.170
Nov. t/m december€ 1.065€ 1.300€ 1.485€ 860€ 1.855
Boek nu

 

Speciale tarieven Feestdagen 2020 all-in

 Pasen 3 nachtenHemelvaart 4 nachtenPinsteren 3 nachtenKerst 3 nachtenOud/Nieuw 3 nachten
 € 1.270,-€ 1.720,-€ 1.670,-€ 1.720,-€ 1.720,-

Dit is het basistarief tot 30 personen. All-in
Elk persoon boven de 30 betaald € 10.50 p.p.p.n.

Bijkomende kosten [met * verplicht]

  • Toeristenbelasting * € 1.25 p.p.p.n.
  • Borg * € 200.= alleen voor weekend groepen*
  • Milieu Toeslag * € 35.00

Wat u mee moet nemen voor een verblijf in de accommodatie:
Kussensloop, hoeslaken, slaapzak.
Ook kunt een linnenpakket bij ons huren € 8.= inclusief dekbed.

Groepsaccommodatie prijzen schoolkampen 2020 all-in

Basistarief € 860,00 voor twee nachten tot 30 personen. All-in
Elk extra persoon boven de 30 personen € 10.50 p.p. extra.
Toeristenbelasting € 1.25 p.p.p.n.

Bijkomende kosten [met * verplicht]

  • Toeristenbelasting * € 1.25 p.p.p.n.
  • Milieu Toeslag  * € 35.00

Wat u mee moet nemen voor een verblijf in de accommodatie:
Kussensloop, hoeslaken, slaapzak.
Ook kunt een linnenpakket bij ons huren € 8.= inclusief dekbed.

Prijzen voor uw paard of pony:

  • In de wei € 10,50
  • In de stal € 13,00
  • Dit is exclusief hooi en krullen.
Huisregels kampeerboerderij

Met z’n allen houden wij de accommodatie en het terrein netjes en schoon.

Wij zorgen niet voor overlast.

We helpen elkaar als het nodig is.

En wij respecteren de huisregeltjes van de groepsaccommodatie.

Rookverbod: In de hele accommodatie geldt een rookverbod! Buiten dienen de sigarettenpeuken in de daarvoor bestemde bakken te worden gedeponeerd.

Aankomst & vertrek: Bij aankomst dient u een namenlijst in te leveren met daarop de namen van degenen die in de accommodatie verblijven. Als er tijdens het verblijf veranderingen optreden in de groep moet dit worden doorgegeven aan de eigenaar die het verandert op de namenlijst. Op woensdag en vrijdag moeten de slaapzalen om 10.00 uur leeg en veegschoon zijn. Om 11.00 uur moet de hele accommodatie leeg en geveegd zijn. Op zondag moeten de slaapzalen om 13.00 uur leeg en veeg schoon zijn en de hele accommodatie om 15.00 uur leeg en geveegd.

Nachtrust: Om 23.00 is het stil op het terrein en van 24.00 uur tot 8.00 uur geldt de nachtrust. Avond en nachtwandelingen, droppingen en nachtspelen mogen geen overlast  veroorzaken Zorg ervoor dat de laatste groep de gebruikte materialen meeneemt.
Respecteer ook buiten ons terrein (bv. tijdens een dropping) de nachtrust en eigendommen van anderen. 
Megafonen/toeters/radio’s en ander versterkt geluid dient zodanig gebruikt te worden dat het geen overlast voor anderen veroorzaakt.

Brandveiligheid: In de accommodatie ligt het ontruimingsplan. Neemt u hier aub. kennis van. In de accommodatie zit een brand meld installatie die rechtstreeks is doorverbonden met de meldkamer. Bij onterecht gebruik van brand meld installatie en/of andere brandblusapparatuur worden kosten in rekening gebracht. Nooduitgangen  mogen niet als normale uitgang worden gebruikt. De noodverlichting mag niet worden afgeplakt of uitgeschakeld. Open vuur, [kampvuur waxinelichtjes] en vuurwerk in en om de accommodatie en in het bos zijn te allen tijde verboden.

Hoeslakens: Hoeslakens en kussensloop en een slaapzak zijn verplicht voor eigen hygiëne en voor de hygiëne van de gasten na u. Het hoeslaken moet tijdens het verblijf goed om het matras blijven zitten. Mocht u het hoeslaken en kussensloop vergeten zijn, dan kunt u die bij de receptie  huren a € 5.00 Als we tijdens het verblijf constateren dat er geen hoeslaken of kussensloop wordt gebruikt, dan moet u die alsnog huren a € 7.50 Op de slaapzalen mag niet worden gegeten en gedronken, en geen matrassen op de grond. De bedden blijven staan zoals u ze aantreft. Ook het meubilair blijft in de accommodatie ! Waterpistolen, waterspelen e.d. alleen in overleg met de eigenaar. Water ballonnen zijn niet toegestaan. [ denk aan het milieu ballonnen verteren niet ] Balspelen niet in en om de accommodatie daar is hebben wij het speelterrein voor. Tap installatie en huisdieren zijn niet toegestaan.

Vuilnis & Etensresten: De vuilnis [in dichte zakken]in de afval container, papier en glas in de daarvoor bestemde containers.

Schoonmaak: Bij vertrek moet de accommodatie veeg schoon worden achtergelaten. Dit houdt in dat u  de matrassen afklopt de slaapzalen en de overige ruimtes aangeveegd, Vegen door kinderen moet altijd door een volwassen begeleider worden gecontroleerd. vuilnisbakken en toiletemmertjes leegmaken, wastafels schoonmaken, keuken schoon achterlaten, het buitenterrein waar u gebruik van heeft gemaakt netjes achterlaten, dit geldt ook voor het bos waarin gespeeld is. Het inventaris binnen en buiten moet worden teruggezet op de plaats waar het vandaan komt.

Parkeren: De auto’s moeten op de parkeerplaats worden geparkeerd. Vermijd het rijden met voertuigen rondom de accommodatie zo veel mogelijk i.v.m.  de veiligheid van spelende kinderen.

Na 22.00 uur auto’s buiten het terrein parkeren.