Omringt door een unieke omgeving!

‘t Witte Zand ligt tussen het kleine, typisch Drentse esdorp Meppen – een oud Drents dorp met alles erop en eraan: hoge essen, madelanden langs de beek, heide en zandverstuivingen tot aan de rand van het dorp –  en twee natuurgebieden in. Op slechts 20 minuten rijden van de gezellige plaatsen Emmen, Hoogeveen en Coevorden. Op stap met kinderen? Ook dan is er in de directe omgeving van alles te beleven! Wat denkt u van een dagje Wildlands Adventure Zoo Emmen, Plopsa indoor Coevorden of Attractiepark Slagharen?

Leuke gezinsuitstapjes

Wij hebben leuke tips voor uitstapjes met kinderen in de omgeving van Meppen voor u verzameld.

 

Bekijk de tips

 

Groepsuitjes

Rond onze groepsaccommodatie is natuurlijk al heel veel te doen te beleven. Maar ook als u er op uit wilt met de hele groep is er in de directe omgeving van alles te beleven!

Bekijk de tips

 

Heerlijke vakantie met je eigen paard

Wat is er mooier dan met uw eigen paard of pony genieten in de vrije natuur. Dwalen door de bossen, langs vennen en heidevelden. Heerlijk rijden door de rustige omgeving en het afwisselende landschap. Vanaf ‘t Witte Zand rijdt u zo het bos in!

 

Lees meer

 

Genieten van natuur en cultuur

Komt u vooral voor de rust, de natuur en cultuur naar Drenthe? Ontdek dan wat de omgeving van Meppen u te bieden heeft op dit gebied.

 

Bekijk de tips