Camperplaatsen

Drenthe ontdekken met de camper? Op Camping ’t Witte Zand kunt u ook met uw camper een heerlijke vakantie beleven. U kampeert met uw camper op de ruime kampeerplaatsen (120m2) direct aan het bos. Doordat u op de camping verblijft, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals de sanitaire voorzieningen, speelfaciliteiten en de gezellige binnenplaats waar we regelmatig kampvuuravonden organiseren. Bij ons heeft u met uw camper dus de echte kampeerbeleving!

Camperplaatsen nabij Emmen / Coevorden

Camping ’t Witte Zand ligt in Meppen. De camping grenst direct aan uitgestrekte natuurgebieden, maar ligt toch nabij uitvalswegen. De ideale locatie voor zowel een camperplaats in Drenthe voor 1 nacht als voor een langere vakantie.

De camping ligt op 5 minuten rijafstand van de N381 (rijksweg tussen Emmen en Drachten). Binnen 8 minuten rijden bent u al vanaf de A37 (de snelweg van Hoogeveen naar de Duitse grens) op onze camping.

Voorzieningen voor campers

Elke kampeerplaats heeft een 6 Ampère stroomaansluiting en een watertappunt is op korte loopafstand. U maakt gratis gebruik van het nabij gelegen sanitairgebouw. Speciaal voor campers hebben wij een watertappunt en u kunt uw chemisch toilet en grijswater-tank legen. Bekijk alle faciliteiten.

Camping ’t Witte Zand is bijzonder geschikt voor mensen die een camperplaats zoeken op een camping waar honden welkom zijn. Bekijk onze faciliteiten voor honden.

Boek nu