Groepsaccommodatie 30 personen

Wilt u op vakantie met een familiegroep tot 30 personen? Dat kan uitstekend bij groepsaccommodatie ’t Witte Zand, volledig ingericht voor 30 personen. En het is ook nog eens heel betaalbaar: u verblijft bij ons al een weekend met 30 personen vanaf € 34,00 per persoon (excl. toeristenbelasting, schoonmaakkosten en milieutoeslag). Lees hieronder meer over onze groepsaccommodatie voor 30 personen!

Meer weten of een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eenvoudige groepsaccommodatie voor 30 personen

In de groepsaccommodatie kunnen makkelijk 30 personen verblijven, maar ook grotere (tot 40 personen in overleg) en kleinere families zijn van harte welkom.

Met 30 personen verblijft u in 4 slaapkamers met stapelbedden. Tevens heeft u de beschikking over het overdekte terras, volledig ingerichte keuken, zitkamer met bar en modern sanitair. Er is enorm veel ruimte buiten, met speeltuin, sportveld, pony’s en gratis skelters voor de kinderen. In de omgeving is van alles te beleven, of wij organiseren desgewenst leuke groepsactiviteiten zoals GPS-tocht of dropping. U kunt kiezen voor volledige zelfverzorging of u laat ons de catering verzorgen voor een zeer ontspannen verblijf. Natuurlijk heeft u de accommodatie exclusief beschikbaar voor uw eigen familie tot 30 personen, er zijn geen andere groepen.

Hele fijne locatie in fantastische omgeving. Wil je als groep lekker actief zijn: goed bos, heide en speelveld bij de locatie.

Trudy B. via Groepen.nl