Schoolkamp op 't Witte Zand

Gunstig geprijsde schoolkampen in Drenthe

Groepsaccommodatie ’t Witte Zand in Meppen in Drenthe is bij uitstek geschikt voor een schoolkamp, meerdaagse schoolreis, werkweek of introductiekamp. We bieden u alle ruimte, zowel binnen als buiten, voor een actief en leerzaam schoolkamp. En omdat wij weten dat scholen vaak een beperkt budget hebben, hanteren wij voor schoolkampen een extra voordelig tarief.

Activiteiten tijdens een schoolkamp

Wij bieden talrijke mogelijkheden voor activiteiten tijdens een schoolkamp. Op ons grote terrein vindt u speeltoestellen, een sportveld en een tafeltennistafel. Direct aan ons terrein grenzen twee natuurgebieden. U loopt dus zo het bos in voor bosspelen, GPS-tochten of een interessante les over de natuur. Maar ook wandeltochten, fietstochten (fietsen in overleg te huur), dropping en vlotten bouwen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een dorp of museum in de omgeving bezoeken? Wij brengen u graag met de huifkar!

Faciliteiten voor uw schoolkamp

De oorspronkelijke boerderij is verbouwd tot groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is volledig ingericht voor een leuke, gezellige tijd met uw klas. Er zijn slaapplaatsen voor 10-40 personen,  verdeeld over 1 slaapzaal en 4 kamers van  verschillende grootte. Het sanitair is modern en comfortabel.

Natuurlijk is de keuken volledig ingericht om zelf de maaltijden te verzorgen. Maar indien gewenst kunnen wij ook (een deel van) de maaltijden voor u verzorgen!

Lees meer over de faciliteiten van onze groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie prijzen schoolkampen 2020 all-in

Basistarief € 860,00 voor twee nachten tot 30 personen. All-in
Elk extra persoon boven de 30 personen € 10.50 p.p. extra.
Toeristenbelasting € 1.25 p.p.p.n.

Boek nu een schoolkamp bij ’t Witte Zand

Meer weten over de mogelijkheden voor een schoolkamp bij ’t Witte Zand?

Neem contact op voor meer informatie! Of bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct