Schoolkamp op 't Witte Zand

Schoolkampen in Drenthe 

Schoolkamp, meerdaagse schoolreis, werkweek of introductiekamp in Drenthe? Groepsaccommodatie ’t Witte Zand in Meppen in Drenthe is hier bij uitstek geschikt voor. We bieden u alle ruimte, zowel binnen als buiten, voor een actief en leerzaam schoolkamp. En omdat wij weten dat scholen vaak een beperkt budget hebben, bieden wij goedkope schoolkampen: voor scholen hebben wij een extra voordelig tarief.

Ook met de corona-maatregelen is het goed mogelijk om bij ons te verblijven, zeker voor scholen! Onze groepsaccommodatie is ruim van opzet, we hebben het maximum aantal gasten in de accommodatie teruggebracht van 50 naar 30 personen, we hebben veel buitenruimte en natuurlijk de nodige (hygiëne) maatregelen genomen voor een verantwoord verblijf. De maatregelen kunt u nalezen in het protocol dat wij hebben opgesteld om uw groep verantwoord te kunnen ontvangen. Hier geven wij strakke opvolging aan, en verwachten dit ook van u en uw groepsleden. Voor uw en onze veiligheid!

Activiteiten tijdens een schoolkamp

Wij bieden talrijke mogelijkheden voor activiteiten tijdens een meerdaags schoolkamp of werkweek. Op ons grote terrein vindt u speeltoestellen, een sportveld en een tafeltennistafel. Direct aan ons terrein grenzen twee natuurgebieden. U loopt dus zo het bos in voor bosspelen, GPS-tochten of een interessante les over de natuur. Maar ook wandeltochten, fietstochten (fietsen in overleg te huur), dropping en vlotten bouwen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een dorp of museum in de omgeving bezoeken? Wij brengen u graag met de huifkar!

Faciliteiten voor uw schoolkamp

De oorspronkelijke boerderij is verbouwd tot groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is volledig ingericht voor een leuke, gezellige tijd met uw klas. Er zijn slaapplaatsen voor 10-30 personen, verdeeld over 1 slaapkamer op de begane grond met 10 bedden en 4 kamers op de 1e verdieping met op elke kamer 6 bedden. Het sanitair is modern en comfortabel, met vloerverwarming.

Natuurlijk is de keuken volledig ingericht om zelf de maaltijden te verzorgen. Maar indien gewenst kunnen wij ook (een deel van) de maaltijden voor u verzorgen!

Lees meer over de faciliteiten van onze groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie prijzen schoolkampen 2021 all-in

Basistarief € 900,00 voor twee nachten tot 30 personen. All-in
Toeristenbelasting € 1.30 p.p.p.n.

Boek nu een schoolkamp of werkweek bij ’t Witte Zand

Meer weten over de mogelijkheden voor een schoolkamp bij ’t Witte Zand?

Neem contact op voor meer informatie! Of bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct