Afscheid en nieuw begin

Wij, Jans en Hettie, nemen na meer dan 30 jaar afscheid van ’t Witte Zand. Het bedrijf is verkocht en we vinden het belangrijk u daar zelf over te informeren. Ook stellen wij u graag voor aan de nieuwe eigenaren.

Afscheid

Inmiddels zijn wij, Jans en Hettie, 65 en 64 jaar jong en gelukkig alle twee in goede gezondheid. Hiermee hebben we wel een leeftijd bereikt om opnieuw naar de toekomst te kijken. Omdat wij geen opvolging hebben binnen de familie, hebben wij met pijn in ons hart besloten om ons bedrijf te verkopen. Dit is sneller dan verwacht gelukt en dat betekent dat wij al met ingang van het nieuwe seizoen het stokje overdragen aan de nieuwe eigenaren. Zij stellen zich hieronder aan u voor.

Voor u goed te weten dat het bedrijf  ‘going concern’ wordt overgedragen, waarbij de contracten, jaarplaatsen en reserveringen worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Zo kunt u dus blijven genieten van alles wat deze plek te bieden heeft. Als u vragen heeft verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij willen u via deze weg hartelijk bedanken voor de tijd die u bij ons heeft doorgebracht. Wij kijken terug op heel veel mooie jaren op de prachtige geboorteplek van Jans. Wij gaan nu genieten van ons pensioen. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een heel mooi 2022. Wellicht tot ziens!

Hartelijke groet,

Jans en Hettie

Even voorstellen

Beste gasten van t Witte Zand,

Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn Carlo en Carien Veeger, 57 en 53 jaar jong. Vanaf begin april worden wij de nieuwe eigenaren van de prachtige camping t Witte Zand.

Het runnen van een camping is ons niet vreemd, we hebben de afgelopen 25 jaar naast ons boerenbedrijf op Texel een boerderijcamping gehad, Lindehoeve op Texel.
Onze kinderen zijn onlangs allebei in Friesland gaan wonen en wilden de boerderij met camping niet voorzetten. Dat heeft ons doen besluiten om te stoppen met de boerderij en op zoek te gaan naar een wat grotere camping op “het vaste land”.
Zo kwamen we terecht bij Jans en Hettie, die hun camping te koop aanboden.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe stek en met het vertrouwen dat Jans en Hettie in ons stellen.

Carlo en Carien Veeger

“We hopen dat we uw vakantie een beetje mooier kunnen maken”