In de zomervakantie genieten op Camping ’t Witte Zand:  Lekker zwemmen en spelen bij de nabij gelegen zwemvijver De Kibbelkoele. Spontaan samen met de andere campinggasten barbecueën. De kinderen vermaken zich op de camping opperbest met de speeltoestellen, gratis skelters en de pony’s. Wandel samen over het kabouterpad direct naast de camping. Een dagje er op uit? Ga dan gezellig winkelen in Emmen, bezoek WILDLANDS Zoo of een van de muzikale festivals!

Veel kinderplezier

In de zomervakantie hoeft u op ’t Witte Zand nooit na te denken hoe u de kinderen bezig zult houden. De kinderen spelen heerlijk op de speeltoestellen en met de gratis skelters. Er zijn ook pony’s die geborsteld mogen worden en waar een rondje op gereden mag worden, bijvoorbeeld over ons eigen kabouterpad. Is het lekker warm, dan is een middagje bij de nabijgelegen speelvijver De Kibbelkoele favoriet!

Gezellig recreatieprogramma

In de zomervakantie organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Zoals gezellige barbecues, een GPS-tocht door de prachtige omgeving of wij brengen u met de huifkar naar een leuke markt.

Zomerse evenementen en festivals in de buurt

In de omgeving worden in de zomervakantie ook leuke evenementen en festivals georganiseerd. Hieronder treft u al een aantal voorbeelden.

Kamperen in de zomervakantie  hoeft niet duur te zijn!

Wij hebben ook voor juli en augustus een aantal scherpe kampeerarrangementen voor u samengesteld!

 

Bekijk de kampeerarrangementen