Kamperen in september

September is een fijne maand om buiten te zijn. Heerlijk om lekker actief te zijn in de bossen bijvoorbeeld! Bent u weer aan het werk, kom dan in de weekenden nog even van het vakantiegevoel genieten. Onze camping is nog t/m 13 september voor u geopend.

Missen uw kinderen de pony’s al?

Uw zoon of dochter deze zomer ook verliefd geworden op onze pony’s? Kom dan in september nog een weekendje kamperen! Onze pony’s kijken er alweer naar uit weer om lekker geknuffeld, gepoetst en bereden te worden door de kinderen!

Met de hond kamperen

Uw hond mee naar de camping? Dat is goed mogelijk op Camping ’t Witte Zand. U loopt namelijk direct vanaf de camping de bossen in, voor uren wandelplezier met uw hond. In de omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden en is zelfs zwemwater voor honden te vinden. Uitgewandeld? Geniet dan van de rust en de gezelligheid op de camping en de vele mogelijkheden in de omgeving!

Lees meer over kamperen met uw hond 

Gezelligheid bij het kampvuur

Ook in september maken we weer regelmatig een vuurtje. Met de andere gasten rond het vuur, een gezellige avond verzekerd!

September aanbieding

T/m 13 september 2020 geldt de aanbieding 7=6 nog. Of kampeer met u MiniCampingCard  voor € 19,00 per nacht, incl. kampeer- en vervoermiddel, 2 personen en toeristenbelasting. Zo houdt u het zomerse vakantiegevoel lekker lang vast dit jaar.

Bekijk de aanbieding