September is een heerlijke kampeermaand!

Hoewel de dagen alweer iets korter beginnen te worden, is het vaak nog prachtig weer in september. Heerlijk om lekker actief te zijn in de bossen bijvoorbeeld! Bent u weer aan het werk, kom dan in de weekenden nog even van het vakantiegevoel genieten. Om de prijs hoeft u het niet te laten, want natuurlijk hebben wij ook weer een mooie aanbieding voor u!

Missen uw kinderen de pony’s al?

Uw zoon of dochter deze zomer ook verliefd geworden op onze pony’s? Kom dan in september nog een weekendje kamperen! Onze pony’s kijken er alweer naar uit weer om lekker geknuffeld, gepoetst en bereden te worden door de kinderen!

Met de hond kamperen

Uw hond mee naar de camping? Dat is goed mogelijk op Camping ’t Witte Zand. U loopt namelijk direct vanaf de camping de bossen in, voor uren wandelplezier met uw hond. In de omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden en is zelfs zwemwater voor honden te vinden. Uitgewandeld? Geniet dan van de rust en de gezelligheid op de camping en de vele mogelijkheden in de omgeving!

Lees meer over kamperen met uw hond 

Gezelligheid bij het kampvuur

Ook in september maken we weer regelmatig een vuurtje. Met de andere gasten rond het vuur, een gezellige avond verzekerd!

Evenementen in september

Er zijn in september ook allerlei leuke evenementen in de omgeving van onze camping:

  • 2 en 3 september MM Culinair in Emmen
  • 7 t/m 11 september voorproeven tijdens een bruisende opening van het culturele seizoen in Emmen / Uitmarkt Emmen
  • 9 en 10 september vanaf 13.00uur: StadsBQQ in de Oude Dierentuin in Emmen met live muziek, kinderactiviteiten, foodtrucks, markt en de BBQ.
  • 11 september jaarmarkt in Schoonoord
  • 16 en `17 september Emmen on Wheels
  • 17 september jaarmarkt in Erica
  • 22 september Nightwalk Emmen : een geweldige nachtwandeling van 7,5 km langs bijzondere plekken in Emmen bij avondlicht.
  • 1 oktober Herfstfair in Klijndijk, een landelijk & brocante fair met live muziek, foodtrucks, een goed terras, proeverijen en demonstraties.

September maandaanbieding

Zet in september 2017 de hele maand uw tent, caravan of camper bij ons neer voor slechts € 195,00. Of u nu de hele maand blijft of in de weekenden komt genieten, zo houdt u het zomerse vakantiegevoel lekker lang vast dit jaar!

 

Bekijk de aanbieding