Op Wereldexpeditie in Wildlands

Vanaf Camping  ’t Witte Zand kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. U verblijft namelijk vlakbij WILDLANDS ZOO in Emmen. Hier ontdekt u nieuwe werelden, staat u oog in oog met wilde dieren en beleeft u spannende avonturen. U reist door de jungle, savanne en het poolgebied: de dieren zijn ondergebracht in het klimaat waar ze thuishoren. Ook is er een grote speeltuin.

Drie klimaatgebieden

Uw trektocht door de jungle start in een tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Tijdens de jungletocht wordt u meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort. Ontdek per boot de Rimbula River met zijn stroomversnellingen en steek in een mand de rivier over langs zwemmende olifanten.

In de savanne begint u in het Zonnepaleis en brengt u een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft.

In het poolgebied gaat u mee op expeditie onder het 3 meter dikke ijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleeft u een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1. U ontmoet ijsberen, pinguïns en pelsrobben.

Wildlands goedkoper

De entreekaartjes zijn recent in prijs verlaagd en vaak zijn er online ook nog interessante kortingsacties te vinden. Zo wordt het extra aantrekkelijk om hier spannende avonturen te gaan beleven!

 

Boek nu uw verblijf op ’t Witte Zand